Paletë Semi Automatik leukoplast Machine VP2.

 

Paletë Semi Automatik leukoplast Machine VP2.

... është një paletë Mobile leukoplast Machine Automatik Semi Kjo do të zbatohen në të njëjtën kohë dy shiritat vertikale rreth një paletë në vetëm 6-8 sekonda, thjesht duke i shtyrë njësi paletë herë - dhe kjo është shumë e lehtë si 'float' forks dmth Have Jo rrota nënlartësia e em leukoplast, gjerësi dhe gjatësi makine (dhe numri) i forks janë të përshtatura për aplikimin tuaj në vijim.

Pse janë këto Semi Automatik rripe Machines paletave të ndryshme për të gjithë të tjerët?

Prezantimi i paletë lëvizshme leukoplast tezën e makineri të paketimit veprim do të zvogëlojë kohën dhe përpjekjet e ndërmarra për të paletës rrip me 50%, dhe mund të shpëtojë mijëra paund në vit - Shih për veten tuaj! Kliko këtu nëse ju do të donte për të parë një video të këtij paletë leukoplast makinë në operacion. Prandaj ata nuk kërkojnë shërbim dhe nuk kontratave të shërbimit dhe të paguajnë përsëri është arritur Normalisht Brenda tre muajsh ...

Shih gamën e plotë të www.pscl.co.uk ulët unik rrip kosto POKAS në faqen e internetit, ose info@pscl.co.uk email , ose tel: 0044 (0) 115 929 1212. 

Contact information.

RETURN TO HOME PAGE