Saldo Fërkimi rripe Work Tool Station Plastike HSA

 

Saldo Fërkimi rripe Work Tool Station Plastike HSA


 
... është një pjesë e pajisjeve absolutisht e shkëlqyer për çdo kompani bashkoj fërkime leukoplast duke përdorur mjetet. Shkëlqyer Sepse ajo mbështet peshën e mjet leukoplast dhe e bën operacion Pothuajse Hands Free aussi dhe e bën përdorimin e mjet më pak të lodhshme dhe të lehtë për operatori shkëlqyer shkak se ajo bën punë të shpejtë dhe më pak të shtrenjtë për punëdhënësin - Sepse e madhe në mënyrë dramatike zvogëlon kostot e shkaktuara nga mjet riparim duke u rënë - fitore të gjithë!

Ky stacion plastike leukoplast është ideale për kultivuesve të frutave dhe perimeve, domate etj Ku Prodhimi është e mbushur në tabaka dhe të siguruara me horizontale Palletised dhe plastike leukoplast.

Shih gamën e plotë të rrip unik ulët POKAS kosto në faqen e internetit ose email info@pscl.co.uk www.pscl.co.uk ose në tel: 0044 (0) 115 9291212
 

Contact information.

RETURN TO HOME PAGE