Paletë Semi Automatik leukoplast Machine VP2.

 

(Video Link Kliko këtu nëse ju do të donte për të parë një video të këtij paletë leukoplast makinë në operacion).
Paletë Semi Automatik leukoplast Machine
... është një celular Semi Automatic Machine paletave rripe që do të zbatohen në të njëjtën kohë dy shiritat vertikale rreth një paletë në vetëm 6-8 sekonda, thjesht duke i shtyrë njësi në paletë një herë - dhe kjo është shumë e lehtë si p.sh. 'noton' pirunët e mëdhenj nuk kanë rrota nën ata lartësia e leukoplast, gjatësi dhe gjerësi makine (dhe numri) i forks janë të përshtatura për të përshtaten aplikimin tuaj.
Pse janë këto të paletave Semi Automatik leukoplast makina të ndryshme për të gjithë të tjerët?
Futja e këtyre paletë lëvizshme leukoplast makina në operacionin e paketimit do të zvogëlojë kohën dhe përpjekjet e marra për paletat rrip me 50%, dhe mund të shpëtojë mijëra paund në vit - Shih për veten tuaj! Watch video!. nëpërmjet Vimeo. Ata nuk kërkojnë mirëmbajtje dhe prandaj nuk kontratave të shërbimit dhe të paguani përsëri është arritur zakonisht brenda tre muajve ... Shih gamën e plotë të rrip paletave Poka rripe Machines
Paletë leukoplast Machine Options:
Ka shumë opsione, duke përfshirë lartësi dhe Adjustability anësore të pirunët e mëdhenj, së bashku me rrokullisje deri forks për të minimizuar përkulur, leukoplast njësi pezullim mjet etj për të dhënë "duart operacion pa 'një virtuale kështu që të na tregoni për ndonjë kërkesave të veçanta, si është e mundur që kemi trajtuar me çështje të ngjashme para. Ne gjithashtu mund të mundësojë vendosjen e shiritat horizontalë - si edhe verticals me këtë makinë.
Paletë leukoplast bërë të vështirë?
Është e tmerrshme! - Kliko këtu për të gjetur se pse.
Powered bateri vgelat bëjë copë ideale suplementar të pajisjeve, veçanërisht SBXT-2 me atë të "një operacion prekje"
Rrip-Pokas Machines paletave leukoplast janë prodhuar në Britani të Madhe nga The leukoplast Ltd plastike kompani
Na telefononi në 0044 (0)115 9291212 ose email info@pscl.co.uk

Contact information.

RETURN TO HOME PAGE